Örömmel adjuk hírül, hogy az ÉVOSZ, a Média Tagozatának a közreműködésével 2021-ben elindította legújabb kommunikációs csatornáját, a SPAKLI’21 nevű podcast-ját.  

A tervek szerint a SPAKLI’21 havi rendszerességgel, 30 perces műsoridővel fog jelentkezni egy-egy új adással. 

Kiadó: ÉVOSZ  

Műsorvezető: Náray Balázs (MTVA) 

Gyártásvezető: Kincses Péter (Média Tagozat elnöke) 

A podcast első témájául a sokak számára érdeklődéssel kísért budapesti M3 Metró rekonstrukcióját választottuk. A beszélgetésben résztvevők: Bujdosó Sándor – a VIV Zrt. vezérigazgatója, Kelemen Zsolt - Swietelsky Magyarország Kft. területi igazgatója. Keszthelyi Tibor - a Főmterv Zrt. elnök-vezérigazgatója.

A podcast az alábbi linkről elérhető számítógépről, illetve mobiltelefonról:

 https://soundcloud.com/spakli21

Ahhoz, hogy autóban is kényelmesen hallgathassa a beszélgetéseket, javasoljuk, hogy töltse le az ingyenesen elérhető SoundCloud applikációt, mely az App Store, illetve a Google Play felületeken egyaránt megtalálható. Javasoljuk, hogy kövesse csatornánkat, így mindig értesítést kaphat az új adásokról. 

A podcast nevéről: A spakli egyfelől az építőiparban elengedhetetlen és látszólag apró eszköz, de legyen bármilyen okos is az építési munka manapság, ennek a szerepe megmarad, mégpedig az, hogy az egyenetlenségeket elsimítsa. A 21 pedig a 21-ik századra utal, amikor egyre inkább meghatározóvá válik a digitalizáció. 

Kellemes hallgatást kívánunk hozzá!  A podcast-tal kapcsolatos kérdés, illetve kérés esetén keressék bizalommal Kincses Pétert.