Az Ukrajnai Építők Szövetsége (Confederation of Builders of Ukraine – CBU), a FIEC tagjaként 2023. február 15-én RECOVERY CONSTRUCTION FORUM címmel nagyszabású rendezvényt szervez Varsóban, Lengyelországban. A rendezvény célja, hogy platformot teremtsen a partnerországok építőipara közötti további kommunikációhoz, az érintett ukrán közösségek újjáépítésének felgyorsítása érdekében.

Időpont: 2023. február 15.

Helyszín: EXPO XXI Kongresszusi Központ (Pradzynskiego utca 12/14, 01-222, Varsó).

A fórum szervezői: az Ukrán Építők Szövetsége (CBU) a FIEC támogatásával

 

A fórum lehetőséget ad:

- tájékozódni az újjáépítés mértékéről és az ukrán közösségek igényeiről;

- nemzetközi pénzügyi szervezetek és potenciális befektetők megismerése;

- tájékozódni a helyreállítás finanszírozási forrásairól.

A fórumon mintegy 400 offline résztvevőre számítanak, köztük az építőipar képviselői Nagy-Britanniából, Lengyelországból, Németországból, Franciaországból, Olaszországból, Spanyolországból, Törökországból, az USA-ból, Ukrajnából, Belgiumból, Lettországból, Litvániából, Portugáliából, Ausztriából, Romániából, Szlovákiából, Szlovéniából, Finnországból, Norvégiából, Csehországból, Grúziából.

A RECOVERY CONSTRUCTION FORUM a „ReBuild Ukraine” nemzetközi kiállítás részeként kerül megrendezésre, melyet 2023. február 15-16-án rendeznek Varsóban, és amely számos rendezvényt kombinál azzal a céllal, hogy pénzügyi támogatást vonzzon a segítségre szoruló közösségek számára.

A fórumról további információt, és a napirend tervezetével kapcsolatos frissítéseket a következő linken követheti: https://rebuildukraine.in.ua/en/recovery-construction-forum

Jegyet a RECOVERY CONSTRUCTION FORUM-ra a következő linken keresztül vásárolhat: https://warszawa.ticketsbox.com/ua/event/recovery-construction-forum.html

 

Ha további információra van szüksége, lépjen kapcsolatba a szervezőkkel az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

 

Forrás: CBU