Az elmúlt év sikerére, az érintett vállalkozások ösztönzésére és mindenek előtt a leendő látogatók igényére építve az idei Construma betétkiállításaként – április 15-19 . közözött – ismét megrendezzük az ÖKO CITY interaktív kiállítást. Ennek keretében tájékozódni lehet a szakterületet érintő aktuális jogszabályokról, azok várható jövőbeli változásairól. A lakásépítést és felújítást érintő támogatási rendszer részleteiről, a kapcsolódó pályázat feltételeiről, az energiahatékonyság jelentőségéről és szükségességéről. Többek között: az 50%-os vissza nem térítendő támogatásról, a közel 0 energiaigényű épületek kialakításának feltételeiről, a fenntartható, energiahatékonyságot növelő anyagok és szerkezetek választási lehetőségeiről, a folyamatosan szigorodó épületenergetikai előírások betartásának lehetséges példáiról.

A kiállítás helyszínén felépített földszintes házat olyan anyagokból és technológiákkal építjük, amelyek eredményeként a fenntarthatóság, az energiahatékonyság elvei érvényesülnek, a hőtechnikai előírások követelményei túlteljesülnek. Az építési anyagok helyes választása, beépítésük szakszerű módja lesz látható a bemutatón. Az épületgépészeti berendezések...

A teljes anyag innen letölthető.

Öko city ajánló

Jelentkezési lap kiállítóknak

Bővebb információ: Kárpáti József (a Könnyűszerkezet-építő Tagozat elnöke)

Tel.: 06 30 2063360

e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

http://www.energiabarat.hu/oko-city

https://www.facebook.com/okocity.hu?fref=ts