Az Európai Építőipari Szövetség (FIEC) az ÉVOSZ közreműködésével felmérést végez a tagországok építőipari vállalkozásainak BIM-mel (Building Information Modeling) kapcsolatos ismereteiről.

Ezúton kérjük az Önök segítségét a megfelelő BIM eszközöknek az Önök, illetve a többi kisvállalkozás számára történő kifejlesztéséhez!

A projektben - elsősorban a kisvállalkozások által is alkalmazható - új és szabadon hozzáférhető BIM eszközök kifejlesztésén dolgoznak. Ezek az eszközök, valamint a lakóépületek felújítását támogató megoldások az EU által finanszírozott BIM-SPEED projekt keretében kerülnek kifejlesztésre.

A kérdőívvel azt szeretnénk megtudni, cégük milyen módon használja a BIM-et. Hogyan használják azt a felújítási projektjeiben? Vagy, ha ezt egyáltalán nem használják, akkor ennek milyen akadályai vannak?

Kérjük, töltse ki kérdőívünket, és válaszaival segítse elő a munkánkat. A anonim kérdőív kitöltése körülbelül 15 percet vesz igénybe. A kérdőívet az alábbi linkre kattintva tudja megnyitni:

https://erasmusuniversity.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_1T9kozsrSVWiwXH?Q_Language=HU

Ha a kérdőívvel kapcsolatban bármilyen kérdése lenne, kérjük vegye fel a kapcsolatot az ÉVOSZ Titkársággal.

Köszönjük, hogy időt szán a kérdőív kitöltésére, várjuk válaszait.