Állami információk szerint az igazolt COVID-19 fertőzöttek száma hazánkban sajnos ismét emelkedik.

A vakcinákkal kapcsolatban a hivatalos információ a következő: nincs százszázalékos védelem, de mind az öt, Magyarországon engedélyezett vakcina megvéd a súlyos szövődménnyel, esetleg halállal járó fertőzéstől. Arra kérik az embereket, éljenek az oltással és oszlassák el félelmeiket a kínai és orosz vakcinákkal szemben, mert azokat már több mint 30 millió embernek beadták a világon, különösebb probléma nélkül.

Bizonyított, hogy amíg nincs beoltva egy cég dolgozóinak többsége addig a rendszeres tesztelés a legjobb és legkifizetődőbb, abban esetben, ha nem megoldható az otthonról való munkavégzés.

Merkely Béla szerint: “ezek az új variánsok a középkorúak és a fiatalok között "talán még jobban terjednek", és gyakran súlyos tüdőgyulladást okoznak.” A harmadik hullám felfutó ágában a hazai és nemzetközi tapasztalatok szerint, ahol NEM végeznek COVID 19 szűréseket, ott folyamatosan magas egészségügyi és üzleti kockázatot vállalnak.

Az ÉVOSZ Stratégiai Partnere, az IQB Medical Kft szűrési protokolljával, ön mintavételezésre is alkalmas tesztjeivel költséghatékonyan járul hozzá cégek eredményes működéséhez.

Gyors azonosítással (15 perc) után, kiemelik a fertőző személyeket a közösségből. A jobb és gyorsabb eredmény mellett a szűrés költségei jellemzően 60%-a, a szokásos PCR vizsgálatokkal való tesztelés költségeinek.

Itt egy videós példa arra, miként csökkentik 15%-ról nullára a fertőzöttséget egy szervezeten belül: IQB Medical COVID-19 szűrés a Magyar Állami Operaházban - YouTube

Az IQB Medical Kft. kérésünkre készített egy elgondolkodtató kérdéssort is a számunkra.

Javasoljuk töltse ki ezt a 3 perces felmérést az a munkatárs, aki felelős a cégen belül az egészségügyi kockázatok csökkentéséért, hogy lássa, mennyire felkészült a COVID 19 helyzet professzionális vállalati kezelésére!

A teszt linkje: https://docs.google.com/forms/d/1rqIgpCd8Ae5pp_vrNZVRcsRixBpm8mWtiJqNA2_G5QA/viewform?edit_requested=true

Részletesebb információt lehet kérni Kovásznai Krisztinától (e-mail cím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. telefonszám: 06-70-778-8808, https://iqbmedical.hu)