A Közbeszerzési Hatóság 2021. április 15-én „Fókuszban a fenntartható közbeszerzések” címmel online konferenciát tart. A rendezvényen való részvétel térítésmentes, a konferencia a felelős akkreditált közbeszerzési szaktanácsadók kötelező közbeszerzési szakmai képzésének részeként kerül megrendezésre.

Tisztelettel felhívom az érdeklődők figyelmét, hogy a faksz tanulmányi pontok megszerzésének feltétele a konferencia teljes időtartama alatti online jelenlét, amelynek teljesültét folyamatosan ellenőrizni fogjuk. Ennek keretében öt alkalommal teszünk fel olyan kérdést, amelyre történő válaszadással Önök jelenlétüket igazolni tudják. A tanulmányi pontok megszerzéshez négy, az informatikai rendszer által névhez kötötten naplózott válaszadás szükséges.

További információk és a regisztrációs lehetőség a Hatóság honlapján az alábbi linken keresztül érhető el: https://www.kozbeszerzes.hu/2021/4/fokuszban-fenntarthato-kozbeszerzesek-cimu-konferencia.

Amennyiben további kérdésük merülne fel, kérem forduljanak bizalommal kollégáimhoz a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen.