A Magyar Iparszövetség (OKISZ), Somogy Megyei Iparszövetség, Baranya Megyei Iparszövetség (Baranya Megyei KISZÖV) és az Értelmiségi Szakszervezeti Tömörülés (ÉSZT) konzorciuma az építőipar ágazatában megvizsgálja az ágazatban működő munkaadók jelenlegi környezettudatossághoz viszonyuló helyzetét. A GINOP-5.3.5-18-2020-00213 projekt célja, hogy az építőipari ágazatban a környezettudatos technológiai újítások számára teret nyisson, egyben az ebben az ágazatban működő vállalkozások érzékenyítése a környezetvédelem iránt megvalósuljon

A projekt megvalósítása 2021. márciusában indult és tervezetten 12 hónapig fog tartani.

A Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program (GINOP) keretei belül megvalósuló program elején mélyinterjúk lefolytatása valósul meg. A mélyinterjúk a régió 50 munkáltatójával készülnek, akiknél felmérésre kerül jelenlegi munkaerő-piaci helyzetük, általuk jelenleg alkalmazott technológiák és lehetséges kezelési módok azon problémák elhárítására, melyek a modernebb, környezetkímélőbb technológia bevezetését esetlegesen akadályozzák.

A mélyinterjúk alapján a jelen helyzet felmérése valósul meg, és megismerve a vállalkozások jelen helyzetét, a megoldási javaslatok kidolgozása is lehetséges lesz a projekt kedvezményezettjei számára. A mélyinterjú alanyai és a területen működő vállalkozásoknak lehetősége nyílik személyes tanácsadás igénybevételére.

A konzorciumi partnerek az interjúk lebonyolításához keresik az érdeklődő építőipari vállalkozásokat!

Ha szeretne bekapcsolódni, keressen minket az alábbi elérhetőségeken, bővebb információ és jelentkezési lehetőség:

  • E-mail cím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • Telefonszám: +36-20-466-2879

Többet is megtudhat a projektről, ha az alábbi hivatalos honlapra kattint: https://zoldepitoipar.hu/