Az ÉVOSZ idén is ott lesz a CONSTRUMA kiállításon, 

2022. április 6-10. között

az

A pavilon 206/E

standon várjuk Önöket.

 

Helyszín: Hungexpo Vásárközpont, 1101 Budapest Albertirsai út 10.

 

 • Az ÉVOSZ a Hungexpo Zrt., a Magyar Építész Kamara és a Magyar Mérnöki Kamara partnerségével szakmai konferenciát rendez a Construma kiállítás nyitó napján Országos Építőipari Konferencia 2022 - Körforgásos építésgazdaság címmel. 
  Helyszín:  A pavilon, Türkiz terem
  Időpont: 2022. április 6., 14:00 - 16:00 

  További információ a konferenciáról itt olvasható.

 

 • Az ÉVOSZ Környezettudatos és Szerelt Technológiás Szakmai Tagozat (MAKÉSZ) tagjai a Construma A pavilon III. kapu felőli oldalán a 113/D és 212/C standon állítanak ki. A MAKÉSZ tagjai a klímavédelmi kötelezettség érdekében, környezettudatos, többségében öko anyagokból, közel 0 energia igényű épületeket építenek. 
  A standon felépítenek egy nettó 28 nm lakófelületű, két egységből álló kulcsrakész modulépületet, ami a helyszínen megvásárolható.
  Bemutatják az öko, környezettudatos építőanyagokat, fa tartószerkezeteket, szendvicspaneleket, fából készült táblás és fújható hőszigeteléseket, kender hőszigetelésű falat, kender betont, gyapjú hőszigetelést, a vályog használatát korszerű épületekben, okos-otthon vezérlést, energiahatékony gépészeti rendszert, környezetvédő talajcsavaros alapozást.
  Tájékoztatást adnak a klímavédelmi kötelezettségükről, teljesítményükről, az orosz-ukrán háború által okozott rendkívüli áremelkedés, és áruhiány miatt kialakult helyzetről.

 

A vásárról bővebb információ: www.construma.hu