Az ÉVOSZ és az ÉFÉDOSZSZ nevében ezúton tisztelettel meghívjuk 

a SuSodCo projekt záró konferenciájára

2022. május 18. (szerda) 10:00 órától

Helyszín: ÉVOSZ Titkárság IV. emeleti tanácsterem (1013 Budapest, Döbrentei tér 1.)

 

A SuSodCo, azaz „A szociális párbeszéd támogatása az építőipar hatékonyságának növelése érdekében” című Európa Uniós projekt célja a hat közép-, délkelet- és dél-európai ország építőipari szociális párbeszéd-partnereinek kapacitásépítése, a nemzeti ágazati szociális partnerek újra-aktiválása, valamint az együttműködésük körének bővítése a sikeres és aktív szociális párbeszéd érdekében. A SUSODCO projekt egyúttal lehetőséget biztosított a szociális partnerek promóciójára, ismertségük növelésére is.

A hat ország építőipari szociális párbeszéd partnerei felismerve a nyugati és északi EU országok hatékony és sikeres társadalmi párbeszéd tevékenységéhez viszonyított lemaradásukat úgy döntöttek, hogy összefognak, és egy kétéves közös projekt keretében új, kapacitásépítő programok által segítik elő mielőbbi felzárkózásukat.

A konferencia programja:

  • Az ÉVOSZ és az ÉFÉDOSZSZ vezetőinek köszöntője
  • A projekt eredményeinek bemutatása
  • A projekt keretében készített animációs videofilmek bemutatása
  • Kérdések és válaszok
  • Büféebéd

 

 REGISZTRÁCIÓ 

 

Igény esetén lehetőség van a Teams platformon keresztüli online csatlakozásra is. Amennyiben erre igényt tart, kérjük jelezze ezt a regisztrációs lapon. A csatlakozáshoz szükséges linkeket ez alapján fogjuk majd az Ön részére megküldeni.