A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Körforgásos Gazdaság Elemző Központja az idén rendezi meg a Zöldinnovációs és Energiahatékonysági Expot (a továbbiakban: EXPO), amely során szeretnénk – ágazatsemlegesen – felvonultatni azokat a hazai ötleteket, termékeket, szolgáltatásokat, eljárásokat, stratégiákat, modelleket, amelyek a klímacélok magyarországi megvalósítását és egyúttal a hazai gazdaság versenyképességét, zöldgazdasági átállását leginkább támogatják.

A rendezvény célja, hogy bemutassa a zöld átállás és a fenntarthatóság érdekében végzett hazai tevékenységeket, újításokat, ötleteket, megoldásokat, vagy már kész termékeket is.

 Az EXPO-hoz az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége (ÉVOSZ) is csatlakozott, és különdíjként felajánlotta Az év zöld építőipari vállalkozása” különdíjat.

Pályázni a zöld építésgazdaság valamennyi szegmensével lehet (pl. fenntarthatósági stratégiával, zöld építésgazdasági ötlettel, zöld/fenntartható alapanyaggal, termékkel, szolgáltatással, projekttel, innovációval, fenntarthatóan működtetett létesítményekkel, a fenntarthatóság bármely szegmensét - társadalmi, gazdasági, környezeti - érintő elgondolással, megoldással).

A pályázatokat 2023. június 25-ig kell benyújtani egy rendkívül egyszerű pályázati űrlap kitöltésével.

További részletek a www.e-expo2023.hu honlapon.