Kíváncsi arra, hogy az információtovábbítási specifikáció (IDS) hogyan alakíthatja át munkafolyamatát? Csatlakozzon a Graphisoft által szervezett előadáshoz 2023. december 13-án, 11 órától, amikor iparági szakértőkkel fedezik fel az IDS – a buildingSMART által javasolt új szabvány – átalakító potenciálját.

Ebben a lebilincselő webináriumban Prof. Pasi Paasiala, a Solibri társalapítója és vezető építésze élő példákkal tárja fel az IDS fortélyait. Ismerje meg, hogy az IDS miként forradalmasítja az építőipart, és fedezze fel szerepét az építési követelmények kommunikálásában és a BIM-modellek ellenőrzésében.

De ez még nem minden! Thomas Liebich, az AEC3 Németország igazgatója bemutatja, hogyan hozhat létre IDS fájlokat a BIMQ segítségével. Thomas a digitális tervezési és kivitelezési módszerek terén szerzett 25 éves BIM szakértelme felbecsülhetetlenné teszik meglátásait.

És ezzel még nincs vége: Csatlakozik Frode Mohus és Steen Sunesen a Statsbyggtől, akik megosztják majd az IDS valós alkalmazásait, és bemutatják, hogy az milyen pozitív hatással volt a munkafolyamataikra.

 

Az előadások nyelve: angol

 

Regisztrációs link: https://register.gotowebinar.com/register/1300442315447686235