A legmodernebb faépítészeti megoldások a klímavédelem és az energiahatékonyság jegyében

2023. szeptember 6-7-én az ÉVOSZ Tökölre várja a legmodernebb faépítészeti megoldások iránt érdeklődőket.

Az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége (ÉVOSZ), a Magyar Környezettudatos és Szerelt Technológiás vállalatok Szövetsége (MAKÉSZ) és partnereik szervezésében megrendezésre kerülő szakmai napokon a maximális energiahatékonyság és a klímavédelem jegyében az érdeklődők megismerhetik a legmodernebb faépítészeti megoldásokat, trendeket.

A farost hőszigetelések gyártása területén piacvezető STEICO azokat a modern faépítészeti rendszereket mutatja be, melyekkel a hagyományos építési módnál rövidebb idő alatt, maximális energiahatékonysággal építhetők családi házak, óvodák, iskolák, de akár többszintes irodaházak, társasházak is.

A HuGBC által szervezett workshop témája a készház ágazat hozzájárulása a 2050-ig vállalt teljes karbonsemleges kibocsátáshoz.

A szervezők nagy hangsúlyt fektetnek a gyakorlati bemutatókra. A rendezvény helyszínén megtekinthető lesz egy STEICO szigetelésekkel gyártott PuzzleHome modulház, a cég alkalmazástechnikusai pedig gyakorlati műhelymunkát tartanak a STEICO építési rendszerről, a befújásos hőszigetelésekről, valamint a purhabmentes ablakbeépítésről.

Emellett a gyakorlatban lehet megismerni a CLT technológia, a nagypaneles, a helyszíni szerelt és a moduláris faépítészetet is.

Az üzemi előregyártás és a helyszíni szerelés előnyeinek bemutatására két falszerkezetet is felépítenek.

Bíró Árpád vályogépítő mester a legújabb szárazépítészeti megoldásokat mutatja be, melyekkel építési nedvesség és hosszú száradási idő nélkül is egész évben ideális lakóklíma biztosítható. Az ipari kender építőipari felhasználását is megismerhetik a résztvevők.

Részletes program: A JÖVŐ FAÉPÍTÉSZETE – SZAKMAI NAPOK

Helyszín: 2316 Tököl, Vince Tanya

A szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak a kétnapos, ingyenes rendezvényre. A részvétel regisztrációhoz kötött, mely ide kattintva érhető el.

További információ: tel.: (+36-20) 444-4424; e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.